Bruiloft Styling


 

Bruiloft Styling

 

Natuurlijk doet elke trouwlocatie, restaurant of feestlocatie zijn best om de betreffende locatie er mooi uit te laten zien. Maar wat als je nu wat originelers of meer persoonlijk wilt? Bijvoorbeeld omdat jullie voor een bepaald thema of een bepaalde kleur hebben gekozen. Schakel dan de hulp in van een professionele bruiloft stylist.

 

Wat houdt bruiloft styling in?

  • Aan de hand van jullie wensen kom ik met een voorstel voor de styling van jullie bruiloft. Dit kan onder andere middels bloemwerk, accessoires, meubilair en verlichting zijn, voor de ceremonie, receptie, diner en/of het trouwfeest. En vergeet ook de presentatie van de ringen, de bruidstaart, het gastenboek en de cadeautafel niet…
  • Ik kan advies geven als jullie van elkaar niet willen weten hoe de bruidskleding eruit ziet, maar wel mooi bij elkaar willen passen.

  • Ik zorg op de dag zelf voor de decoratie van de trouwlocatie en feestlocatie.

  • Soms kunnen we bepaalde onderdelen van de styling heel slim twee keer gebruiken, bijvoorbeeld de bloemen tijdens de ceremonie en het diner. Dan zorg ik dat de stylingelementen gedurende de dag verplaatst worden.

Voordelen van een bruiloft stylist

  • Je weet zeker dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar worden afgestemd.
  • De uitstraling van de bruiloft klopt, met veel oog voor detail.

  • De aankleding van de diverse locaties wordt voor je verzorgd (dit kan eventueel ook met DIY-elementen die jullie zelf hebben gemaakt), zodat jullie hier zelf geen omkijken naar hebben.

 

 

Kosten bruiloft styling

 

Vanaf 45,00 per uur (excl. reiskosten en materiaalkosten)

 

 

 

Een afspraak maken met Vertrouwd Wedding Planning

Willen jullie kennismaken of meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en laat je verrassen door de creativiteit en stijl van Vertrouwd Wedding Planning.

Wilma Ammersken-Baas

 

Koloniesweg 1c - 9695 EL Bellingwolde 

☎️ 06-27306122 

 ✉️ vertrouwdweddingplanning@gmail.com