Even voorstellen


 

 Over mij

 

Mijn naam is Wilma Ammersken-Baas. Ik ben de Weddingplanner, Weddingstylist en Ceremoniemeester van Vertrouwd Wedding Planning.

 

Gediplomeerd Weddingplanner
In 2010 ben ik zelf letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje gestapt en heb op het water volmondig het JA-woord aan mijn man Jan gegeven. De voorbereidingen van onze eigen bruiloft heb ik met veel plezier gedaan en dat smaakte naar meer. Daarom ben ik een aantal jaren geleden, naast mijn baan als tandartsassistente, begonnen met de opleiding tot Weddingplanner en heb deze in 2016 met succes afgerond. In 2016 ben ik officieel gestart met Vertrouwd Wedding Planning.

 

Ik ben gek op mooie bruiloften, van klein en intiem tot heel groots, maar vooral die met een hele persoonlijke touch. De functie van Weddingplanner is op mijn lijf geschreven. Ik geniet er enorm van om samen met een bruidspaar alle plannen te maken en deze op de trouwdag daadwerkelijk te realiseren. Hier kan ik al mijn creativiteit en gevoel voor stijl in kwijt. Ik ga tot het uiterste om een bruidspaar de dag van hun dromen te bezorgen, die echt past bij hoe zij zijn. Ik kan heel goed regelen en plannen. Ik vind het een uitdaging om dingen waarvan anderen misschien zeggen ‘dat kan niet’ toch geregeld te krijgen. Ook zet ik mij volledig in om voor een bruidspaar het maximale uit het budget te halen.

 

Waardevol netwerk
Als Weddingplanner heb ik een uitgebreid netwerk om mij heen van leveranciers en partners. Van vormgevers voor de trouwkaart tot fotografen, banketbakkers, muzikanten, trouwambtenaren, etc. Allemaal professionals die ik goed ken, zodat ik goed kan inschatten wie het beste bij het bruidspaar past én de gewenste kwaliteit van de te leveren producten/diensten kan garanderen. Dit netwerk is ook van onschatbare waarde bij het oplossen van onverhoopte calamiteiten in aanloop naar- of op de trouwdag zelf. Stel dat de fotograaf ziek wordt of de bruidstaart op de grond valt… dan zijn dergelijke calamiteiten met hulp van de mensen uit mijn netwerk snel opgelost.

 

Tevens ben ik aangesloten bij onderstaande organisaties. Door meetings met andere professionals uit de trouwbranche wordt mijn netwerk alleen maar groter en blijf ik goed op de hoogte van de laatste trends op trouwgebied.

 

 

 

 

 

Werkgebied

 

Vertrouwd Wedding Planning is werkzaam als Weddingplanner, Weddingstylist en Ceremoniemeester in Groningen, Friesland en Drenthe. 

 

 

 

Direct een afspraak maken met Vertrouwd Wedding Planning

 

Meer weten over Vertrouw Wedding Planning en wat ik voor jullie kan betekenen? Een eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 

 

 

Maak direct een afspraak

 

Wilma Ammersken-Baas

 

Koloniesweg 1c - 9695 EL Bellingwolde 

☎️ 06-27306122 

 ✉️ vertrouwdweddingplanning@gmail.com